Voet­reflex­massage en Voet­diagnostiek

Voetreflex­massage

Voet­reflex­massage is een zeer ontspannende massage van de voeten, het resultaat is verrassend en direct voelbaar!

Voet­reflex­ologie is een onderdeel van de massage en is het bestuderen van reflexen in de voet die correspon­deren met alle lichaams­delen.
Met deze speciale massage­methode, waarvan de oorsprong in het oude Egypte ligt, is het de bedoeling om de reflexen in de voeten te stimuleren of te kalmeren en om bij de corresponderende delen van het lichaam reacties op te roepen. Door bepaalde zones te stimuleren of juist te ontspannen, kunnen blokkades op een natuurlijke manier verlicht worden. Op deze manier kan er een betere balans gecreëerd worden.

Voetreflexmassage

Prijs

€ 25,- 25 min. ( incl. voetenbad )
€ 30,- 35 min. ( incl. voetenbad en voetenscrub)

Voet­diagnostiek

Voetdiagnostiek is een onderdeel van de voetreflexmassage, maar kan ook afzonderlijk gedaan worden. In het algemeen wordt dit bij de eerste behandeling van de voet­reflex­massage gedaan. Met als doel om een goed beeld te krijgen van de persoon in kwestie.

Voetdiagnostiek wordt ook wel lezen van de voeten genoemd en kun je zien als een spiegel van lichaam en geest.

Voetdiagnostiek is een theorie, een methode, waarbij men kijkt naar de vorm van de voeten, verhouding, stand van de tenen, kleur enz.
Vanuit deze wetenschap kun je een beeld vormen hoe een persoon zowel fysiek als mentaal in het leven staat. Zodoende kan de persoon in kwestie, inzicht krijgen in zijn/haar situatie.

Voeten kunnen je veel vertellen. Ze kunnen je niet de toekomst voor­spellen maar wel evt. inzicht geven in je situatie. Het is natuurlijk wel een theorie en zoals vele theorieën niet de ultieme waarheid. Toch zal het je verbazen wat je voeten kunnen vertellen en zal je op een hele andere manier naar je voeten gaan kijken!

Prijs

€ 40,- 35 min.

Massagepraktijk ZOAN | Joris Ivensstrook 30 | 2726 TW Zoetermeer |  06 - 50 50 36 56 |  info@massagepraktijkzoan.nl