Over de massages

Massages zijn er in verschillende vormen. Het doel van iedere massage is om op een natuurlijke manier lichaam en geest in balans te brengen.

Massage wordt de laatste jaren in het westen steeds meer geaccepteerd en niet alleen maar gezien als luxe. Gelukkig maar, want deze oeroude technieken hebben hun waarde door de eeuwen heen wel bewezen. Ieder die zich regelmatig laat masseren zal ervaren dat het iets met je doet! Er gebeurt veel wanneer je gemasseerd wordt; negatieve energie wordt versneld afgevoerd, de bloedsomloop wordt gestimuleerd en er komt weer ruimte voor nieuwe energie.

De massages die gegeven worden zijn geen therapeutische behandelingen zoals men die bij een fysiotherapeut krijgt. In het geval van lichamelijke problemen zoals hernia, peesontsteking enz. is een verwijzing naar een arts en/of fysiotherapeut zeer aan te bevelen. Ook bij infecties, ernstige ziektes en koorts wordt massage afgeraden. Bij twijfel wordt er niet gemasseerd of alleen gehandeld in overleg met arts en/of fysiotherapeut.

Er worden geen erotische massages gegeven.

Massagepraktijk ZOAN | Joris Ivensstrook 30 | 2726 TW Zoetermeer |  06 - 50 50 36 56 |  info@massagepraktijkzoan.nl